Γνωστή τραγουδίστρια: «Έχω να βγω έξω, από τότε που είχα δει τον Παντελίδη»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε γνωστή τραγουδίστρια και εξομολογήθηκε ότι έχει σταματήσει να βγαίνει τα βράδια έξω. Μάλιστα, θυμήθηκε ότι έχει να πάει στα μπουζούκια από τότε που τραγουδούσε ο Παντελής Παντελίδης.

«Σήμερα και οι μέτριοι τραγουδιστές μεσουρανούν» είπε η τραγουδίστρια και συνέχισε: «Δίνουμε πολύ σημασία στην εμφάνιση, και όχι τόσο στην ουσία, ένα σουξεδάκι κάνεις και γίνεσαι κάποιος”, σχολίασε η Κατερίνα Στανίση και συνέχισε:

“Έχουν εγκλωβιστεί οι τραγουδιστές στην εμφάνισή τους, αλλά δεν φταίνε οι τραγουδιστές για αυτό, αλλά οι άλλοι που τους βλέπουν ως μιας χρήσεως. Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος έχει στραφεί στην παράδοση, στα λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια.

Έφτασα ως εδώ με τα ραδιόφωνα μια φορά. Πήρα τηλέφωνο, δεν ήξεραν ποια είμαι, λέω άλλες τραγουδίστριες δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, μόνο τρεις; Μου λέει μια κοπέλα, μας είπαν να παίζουμε 10 φορές αυτή την τραγουδίστρια! Από τότε έχω να βγω έξω, από τότε που είχα πάει να δω τον Παντελίδη! Δεν πολυβγαίνω, αλλά όταν το κάνω, γυρνάω όλα τα μαγαζιά, γυρνάω στις 9 το πρωί σπίτι!».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα