Γραμμένος: «Δυνατοί και αποφασισμένοι ως τις εκλογές!»

Ο Βαγγέλης Γραμμένος βρέθηκε στο «Macedonia Palas» σε συγκέντρωση μελών των 31 Ενώσεων της χώρας που υποστηρίζουν ξεκάθαρα την παράταξή του και μετά το τέλος της συνάντησης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Το πρώτο συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι αυτή η κίνηση της παράταξης που έχω τη τιμή να εκπρόσωπό, είναι όπως ήταν πριν τις εκλογές, δυνατή, ενωμένη και αποφασισμένη. Αυτή η παράταξη διευρύνεται συνεχώς. Το θέμα που μας απασχόλησε ήταν η ΕΟΕ όπου ομόφωνα αποφασίστηκε να είμαι εγώ ο υποψήφιος με αναπληρωματικό μέλος τον Παναγιώτη Παπαχρήστο.

Πέρα από το τυπικό, μας απασχόλησε το σχέδιο νόμου, όπου έχουμε επισημάνει τις δικές μας θέσεις και διαφωνίες, οι οποίες θα κατατεθούν στους αρμόδιους, τόσο στο υφυπουργείο αθλητισμού, όσο και στην προσωρινή διοίκηση της ομοσπονδίας αλλά και την FIFA.

Συζητήθηκαν διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ενώσεις, παρακολουθούμε στενά την προσωρινή διοίκηση της ομοσπονδίας, η οποία είναι στα πρώτα της βήματα. Έχει περίπου 20 μέρες που διορίστηκε, παρόλα αυτά η κίνηση μας θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, έχουμε επικοινωνία και θα ενημερώνουμε τις Ενώσεις.

Σε αυτή την προσπάθεια είμαστε ανοικτοί σε κάθε έναν που έχει ως δική του φιλοσοφία να αλλάξει το ποδόσφαιρο, να πάμε σε ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν θα έχει την απαξίωση. Η παράταξη μας είναι ανοικτή σε όποιον θέλει να έρθει μαζί μας, για να γίνουμε περισσότερα μήλη, να δυναμώσει η φωνή μας, απέναντι σε όσους έχουν κατά νου, πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα μείνει θεατής στις εξελίξεις. Δεν θα μείνει και θα κάνει αυτά που πρέπει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα