Γωγώ Τσαμπά: Γιατί δεν κατάφερε να τελειώσει το σχολείο

«Ένα πρωί σηκώθηκα από το κρεβάτι, πέταξα την τσάντα στο πάτωμα και ανακοίνωσα στη μάνα μου, ότι δεν πάω ξανά σχολείο», εξομολογήθηκε στο  περιοδικό Down Town η Γωγώ Τσαμπά.

Η «βασίλισσα» των πανηγυριών όπως την έχουν χρίσει πολλοί, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το λύκειο, αφού δούλευε παράλληλα.
«Το πρωί πήγαινα σχολείο και το βράδυ τραγουδούσα σε διάφορα χωριά. Τα πανηγύρια είναι ακόμα και σήμερα η ζωή μου. Ο αέρας που αναπνέω. Ανεβαίνω πάνω στο πάλκο, βλέπω τον κόσμο και ξεχνάω όλα τα προβλήματα μου. Δεν μπόρεσα βέβαια να συνεχίσω για πολύ καιρό να πηγαίνω σχολείο και να δουλεύω ταυτόχρονα. Την ώρα των Αρχαίων το ΄κόβα στον ύπνο πάνω στο θρανίο…Ένα πρωί σηκώθηκα από το κρεβάτι, πέταξα την τσάντα στο πάτωμα και ανακοίνωσα στη μάνα μου, ότι δεν πάω ξανά σχολείο. Ήθελα μία τάξη για να πάρω το απολυτήριο του λυκείου», εξήγησε.

Όσο για τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί στα πανηγύρια: «Πολλά ευτράπελα μου έχουν συμβεί στα πανηγύρια. Τραγουδούσα θυμάμαι σε ένα χωριό της Φθιώτιδας. Με πλησιάζει ένας, μου βγάζει τη γόβα και αρχίζει να με χτυπά με το τακούνι το κεφάλι του. Τελικά είχε μερακλωθεί τόσο πολύ που το άνοιξε», τόνισε η Γωγώ Τσαμπά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα