Γ. Βλάχος: «Να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στη ζωή» (ΦΩΤΟ)

Πλήθος κόσμου έδωσε το “παρών” στη χθεσινή εκδήλωση του υποψήφιου βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής, κ. Γεωργίου Βλάχου, στο Ξενοδοχείο Holiday Inn, στην Αττική οδό.

Ο κ. Βλάχος στην ομιλία του, αφού αρχικά ευχαρίστησε όλες και όλους για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο πρόσωπό του, τόνισε: «Η σημερινή σας παρουσία εδώ μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα για την πατρίδα, για τις ιδέες μας, για τη παράταξη, για την Περιφέρεια Αττικής. Έχοντας οικοδομήσει όλα αυτά τα χρόνια, μια σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης, μπορούμε όλοι μαζί, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στη ζωή και στον τόπο μας».

Ο κ. Βλάχος εξήγησε ότι “η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί την καλύτερη και ίσως τη μοναδική λύση για την επόμενη μέρα των εκλογών, προκειμένου η χώρα να έχει μια κυβέρνηση, η οποία θα εγγυάται τη σταθερότητα αλλά και θα βγάλει τη χώρα από την κρίση, χωρίς πειραματισμούς, μέσα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι εναλλακτικές πολιτικές, που προτείνονται μέχρι σήμερα από τα άλλα κόμματα, είναι επικίνδυνα ασαφείς και χωρίς τεκμηρίωση, και προκαλούν τεράστια σύγχυση και ανησυχία, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας. Κάθε άλλη επιλογή”, τόνισε, “είναι αδιέξοδη και, ως εκ τούτου, χωρίς προοπτική”.

Ο κ. Βλάχος έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: «Θα πρέπει να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, θέτοντας όλα τα δεδομένα που προκύπτουν από τη σημερινή πραγματικότητα στους φίλους και συμπολίτες μας, ώστε αυτοί να δώσουν θετική ψήφο που θα επιτρέψει σε όλους μας να δούμε την επόμενη ημέρα με μεγαλύτερη αισιοδοξία».

 

20150112_185544

20150112_185652

20150112_185710

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα