Γ. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: «Αυθεντικό μήνυμα νίκης στέλνει η Β’ Αθηνών» (φωτό)

Τις ανοικτές και μεγάλες σε παλμό και όγκο συγκεντρώσεις που πραγματοποιούσε η Νέα Δημοκρατία τις δεκαετίας του ‘80 και του ‘90 θύμισε η κεντρική ομιλία του υποψήφιου της Β’ Αθηνών, Γεράσιμου Γιακουμάτου, που πραγματοποιήθηκε χθες (19/1) το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Οι χιλιάδες φίλοι του υφυπουργού Ανάπτυξης, σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του κρατούσαν υψωμένες γαλανόλευκες σημαίες, ενώ χαρακτηριστικό του παλμού που υπήρχε ήταν το γεγονός ότι με τα βροντερά συνθήματά τους οι παρευρισκόμενοι δεν άφηναν τον υποψήφιο βουλευτή να ολοκληρώσει ούτε μια παράγραφο από τον λόγο του.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο στάθηκε και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, λέγοντας ότι η εικόνα που αντίκρίζει είναι και το αυθεντικό-αληθινό μήνυμα νίκης της Ν.Δ. που στέλνει η Β’ Αθηνών, μόλις έξι ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

«Αυτό είναι το αυθεντικό και αληθινό γκάλοπ της πιο δύσκολης εκλογικής περιφέρειας της χώρας. Να είστε σίγουροι, ότι με εσάς συναγωνιστές η ΝΔ θα είναι και πάλι πρώτο κόμμα το βράδυ της Κυριακής» ήταν η αποστροφή του λόγου του Γ. Γιακουμάτου.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι αδιεψευστος μάρτυρας του κλίματος που επικράτησε στην ομιλία Γιακουμάτου…

DSC_1558 DSC_1598 DSC_1580 PRESINJTENT5 ΑΠΕΡΓΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 2 IMG_1456 (1) DSC_1523

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα