Γ. ΛΑΓΟΣ: «Μεμονωμένο περιστατικό η δολοφονία Φύσσα»

«Η δολοφονία Φύσσα ήταν ένα μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό για το οποίο δεν είχα γνώση ούτε και η υπόλοιπη ηγεσία της Χρυσής Αυγής». Μ΄ αυτά τα λόγια χαρακτήρισε ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός στην συμπληρωματική απολογία του την δολοφονία του νεαρού μουσικου, Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι από τον οπαδό του κόμματος του, Γ. Ρουπακιά. Συνέκρινε μάλιστα τη δράση της Χ.Α. με τους… χούλιγκαν των ομάδων και είπε στις ανακρίτριες:

«Αν για ένα ατυχές γεγονός, όπως είναι η δολοφονία ενός ανθρώπου , διώκονται βουλευτές και αρχηγός τρίτου κόμματος στην Ελλάδα, τι θα έπρεπε να γίνει με διάφορα ποδοσφαιρικά σωματεία στα οποία έχουν γίνει προκαθορισμένα ραντεβού και έχουν υπάρξει νεκροί και τραυματίες; Θα έπρεπε οι πρόεδροι των κομμάτων αυτών ή τα στελέχη των Δ.Σ. να βρίσκονται στη φυλακή;».

Ακόμη ο Γιάννης Λαγός υποστήριξε ότι κανένα στοιχείο δεν υπάρχει σε βάρος του αλλά και για να αποδείξει ότι η δολοφονία Φύσσα ήταν… ατυχές γεγονός ανέφερε ότι είναι περιφερειάρχης της Χ.Α. στον Πειραιά από το 2006 και “το διάστημα 2006-2012” δεν υπάρχει καμία εγκληματικά πράξη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα