Δέσμευσαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Φουστάνου

«Μαύρες» γιορτές όπως φαίνεται θα περάσει ο Ανδρέας Φουστάνος, αφού οι οικονομικές του περιπέτειες δεν έχουν τελειωμό και οι τραπεζικοί του λογαριασμοί δεσμεύτηκαν.

 

Πριν από μερικά χρόνια, το όνομά του είχε μπλεχτεί σε μία περιπέτεια με τη ΔΕΗ, όπου για χρέη ύψους 1.400.000 ευρώ, είχαν κόψει το ρεύμα στο πολυώροφο κτίριο του στην περιοχή του Αμαρουσίου, (όπου στεγάζονται δεκάδες επιχειρήσεις, αλλά και το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου), στο οποίο ο Ανδρέας Φουστάνος είχε αναλάβει τη διαχείριση του 17ου ορόφου! Σύμφωνα, βέβαια, με τον πλαστικό χειρουργό, τα χρέη προέρχονταν από περασμένα έτη, όταν τη διαχείριση είχε ο Μπάμπης Βωβός!

 

Οι δικαστικές περιπέτειες όμως για τον πρώην σύζυγο της Νατάσσας Θεοδωρίδου δεν έχουν τελειωμό, αφού ένα νέο βούλευμα, σύμφωνα με την Espresso, του δεσμεύει τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Το όνομά του είχε μπει από καιρό στο στόχαστρο των φοροελεγκτικών μηχανισμών αλλά και της Δικαιοσύνης.

 

Συγκεκριμένα, με το υπ’ αριθμόν 2172 βούλευμα, που εξέδωσαν οι δικαστές του αρμόδιου συμβουλίου, υιοθετούν την πρόταση του εισαγγελέα Γαληνού Μπρη που είχε προηγηθεί και παρατείνουν τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του Ανδρέα Φουστάνου ως τις 30 Ιουνίου 2018!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα