Δέσμευση Αλαφούζου για παράδοση της ΠΑΕ χωρίς χρέη

Αναβρασμός επικρατεί στην Παναθηναϊκή οικογένεια, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει… απασφαλίσει και συζητά πλέον ανοιχτά για μία ομάδα που θα έχει εντελώς διαφορετική δομή από τη σημερινή και το κυριότερο διαφορετική διοίκηση.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι έτοιμος να παραδώσει τις μετοχές της ΠΑΕ όχι μόνο χωρίς να ζητήσει αντίτιμο, αλλά δίχως το παραμικρό χρέος. Στην πραγματικότητα, το τελευταίο εξάμηνο ο πρόεδρος του ΠΑΟ δεν συμπεριφέρεται ως διοικητικός ηγέτης, αλλά ως οικονομικός σύμβουλος, προκειμένου να διευθετηθούν όλα τα χρέη και να μείνουν μόνο τα φυσιολογικά «ανοίγματα» που αντιστοιχούν στα συμβόλαια που «τρέχουν».

Αυτή τη στιγμή πάντως δεν είναι ξεκάθαρο το χρέος που υπάρχει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο υπολογίζεται στα 10.000.000 ευρώ. Το ποσό αυτό δεν είναι μικρό και αν χρειαστεί να το καλύψει ο Γιάννης Αλαφούζος αποχωρώντας από την ΠΑΕ θα πρέπει να του αποδοθούν τα εύσημα, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια υπολογίζεται πως έχει δαπανήσει από τον προσωπικό του λογαριασμό πάνω από 25.000.000 ευρώ!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα