“Δέσμιος των ακραίων στελεχών του ο Τσίπρας”

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Παντελής Καψής μιλώντας στο ραδιόφωνο του real fm.  Ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Πειραιά, τόνισε πως “ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι δέσμιος των ακραίων  στελεχών που υπάρχουν μέσα στο κόμμα του”, και συνέχισε λέγοντας πως “το καλύτερο για την πατρίδα είναι ο Τσίπρας να κάνει την ‘κωλοτούμπα’».

«Για τον κ. Τσίπρα, που θα είναι πιθανώς πρώτο το κόμμα του, μετά τις εκλογές το καλύτερο που θα είχε να κάνει είναι να σπεύσει να κλείσει μια συμφωνία στην αρχή που θα είναι ισχυρός, με την Ευρώπη και να προσπαθήσουμε μετά όλοι μαζί οι Έλληνες να ανασυγκροτήσουμε τη χώρα».

Αυτό ανέφερε αρχικά  ο  Παντελής Καψής, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, για να προσθέσει:

«Φοβάμαι ότι ο κ. Τσίπρας είναι δέσμιος όλων των διακηρύξεών του και των στελεχών των ακραίων που έχει μέσα στο κόμμα του και δεν θα το κάνει και θα καθυστερήσει, και όσο καθυστερούμε να κλείσουμε τη συμφωνία, τόσο δυσκολότερη θα γίνει η συμφωνία».

«Φαντάζεστε», συνέχισε, «μετά τις εκλογές να αρχίσουν να βγαίνουν διάφορες παροχές που σχεδιάζουν και να επιδεινώνεται συνέχεια η οικονομική κατάσταση, να μπαίνουμε σε συνθήκες πιστωτικής ασφυξίας, τι θα χρειαστεί μετά για να ξανακλείσουμε τη συμφωνία;».

«Το καλύτερο για την πατρίδα είναι την επομένη που θα εκλεγεί ο κ. Τσίπρας να κάνει την “κωλοτούμπα”, όσο και αν ακούγεται κακό αυτό το πράγμα, να κλείσουμε τη συμφωνία και να δούμε μετά εμείς πώς θα ανασυγκροτήσουμε την πατρίδα μας», είπε ο κ. Καψής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα