«Δέχομαι απειλές,κατάρες, είμαι σοκαρισμένη»

Ποτέ δεν φανταζόταν ότι μία θεατρική παράσταση που θα πρωταγωνιστούσε, θα της προκαλούσε τέτοια συναισθήματα φοβίας. Σοκαρισμένη από τα όσα συνέβησαν έξω από το θέατρο όπου πρωταγωνιστεί στο έργο «Η ώρα του διαβόλου», μετά και την άγρια συμπλοκή θερμόαιμων χριστιανών με τα ΜΑΤ, αλλά και τις απειλές που δέχτηκε για τη ζωή της, σε συνέντευξη της στο People, η συμπρωταγωνίστρια του Γιώργου Χρανιώτη, Ευγενία Σαμαρά, «λύγισε».

«Δεν ήθελα να βγω να μιλήσω για μέρες μετά το γεγονός με τις διαμαρτυρίες, τα επεισόδια και τις μηνύσεις που ακολούθησαν. Είμαι πραγματικά σοκαρισμένη με όσα έχουν συμβεί. Το έργο δεν είναι αιρετικό. Πρόκειται για ένα φιλοσοφικό κείμενο τον Πεσόα. Μας κατηγόρησαν για βλασφημία ατονία που δεν είχαν δει καν την παράσταση. Δεν το χωρά το μυαλό μου! Αρχικά γελάσαμε με βίντεο που κυκλοφορούσαν στο Διαδίκτυο και κάποια σχόλια σχετικά με την παράσταση» δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Λίγες μέρες πριν όμως ξεκίνησα να παίρνω απειλητικά μηνύματα στα social media, με απειλές και κατάρες που δεν μπορώ να επαναλάβω εύκολα. Όταν έφτασα στο θέατρο είδα τρεις κλούβες των ΜΑΤ και οι αστυνομικοί μας φυγάδευσαν από την πίσω πόρτα γιατί το πλήθος είχε εχθρικές διαθέσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όλα αυτά την έκαναν να φοβηθεί πολύ, σε σημείο μήπως της επιτεθούν κιόλας.

«Μιλάμε για 150 άτομα που φώναζαν υβριστικά συνθήματα εναντίον μας. Σκεφτόμουν τι θα μπορούσε να συμβεί αν ένας τρελός με παρακολουθήσει και μου επιτεθεί. Ηταν σοκαριστικό. Δεν υποδύομαι την Παναγία. Είναι πλασματικές αυτές οι κατηγορίες. Τρομάζω με την παιδεία μας. Σοκάρομαι που δεν έχουν συσπειρωθεί οι συνάδελφοι μου γιατί κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί και στο παρελθόν και πιθανότατα θα ξανασυμβεί. Δεν δέχομαι όμως τις μη δημοκρατικές απαιτήσεις να κατέβει μια παράσταση και δεν δικαιολογώ τα υβριστικά μηνύματα για μένα και την οικογένεια μου. Δεν υποχρεώσαμε κανέναν να την δει. Οι περισσότεροι διαδηλωτές ήταν 25χρονα παιδιά. Μου στέλνουν ακόμη απειλές από ψεύτικα προφίλ», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα