Δήλωση-«βόμβα»:«Το παιδί δεν είναι του Βουτσά»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του και σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν θα έκανε παιδί στην ηλικία που είναι, όπως έκανε και ο συνάδελφός του Κώστας Βουτσάς, ο ηθοποιός έδωσε μία απάντηση που ήχησε σαν «βόμβα» στα αυτιά πολλών. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα όσα δήλωσε στο ΧΑΙ ο Μάκης Κωστίνης έφτασαν και στα αυτιά του Κώστα Βουτσά που τον έκαναν πυρ και μανία.

Έχετε κάνει οικογένεια;
«Όχι. Μου αρέσει η οικογένεια. Είμαι άνθρωπος με αρχές. Αλλά φοβόμουν. Το θέατρο δεν είναι συνέχεια. Δεν είναι στάνταρ δουλειά όμως»

Γιατί δεν κάνατε οικογένεια;
«Γιατί ήθελα να κάνω σωστή οικογένεια, κι όχι αυτά που κάνουν σήμερα»

Δεν βρέθηκε γυναίκα να σας πείσει ότι μπορείτε να κάνετε οικογένεια;
«Και αγάπησα και έκλαψα, αλλά, δυστυχώς, έγινε το άκρως αντίθετο. Με αγάπησε κοπέλα, ήταν μικρή, με παρακολουθούσε στο θέατρο, αλλά τελικά έμπλεξε με ναρκωτικά»

Το μετανιώσατε; «Ποτέ δεν μετάνιωσα. Τώρα μου λένε όλοι πως έκανα καλά που δεν παντρεύτηκα. Έτρωγα ψωμί με πελτέ. Ψωμί με λάδι. Οι εκατό δραχμές, χαρτζιλίκι τότε, ήταν για μένα περιουσία. Δούλευα, πήγαινα νυχτερινό γυμνάσιο. Τώρα. έχουν τα πάντα και κουράζονται. Δούλευα στο εργοστάσιο και μετά πήγαινα στο θέατρο. Και το πρωί πάλι δουλειά»

Δεν θα θέλατε τώρα να έχετε ένα παιδί;

«Δεν κάνω τα λάθη που κάνουν οι άλλοι. Να παντρευτώ στα 65 μου; Τι να με κάνει το παιδί; Σαν τον άλλον που έκανε, παιδί στα 80. Δεν είναι δικό του»

Δικό τον είναι, με εξωσωματική.
«Με ξένο καρπό δεν θα έκανα ποτέ παιδί. Ούτε όπως έκανε ο Μπάρκουλης ή ο Μεταξόπουλος. Αυτά που κοροϊδεύουμε. Είμαι παλαιών αρχών. Να είσαι με μία γυναίκα. Όχι όπως τώρα που μιλάνε με μηνύματα και στο facebook. Αυτά που κάνει τώρα η Αννίτα Πανιά, τα κάνανε στην ντίσκο. Γνωριζόταν τα παιδιά μεταξύ τους, κάνανε παρέες, φιλίες και υπάρχουν παιδιά που είναι μέχρι σήμερα παντρεμένα. Βλέπαμε την αδελφή του φίλου μας όταν δρόμο και την σεβόμασταν».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα