Δήλωση… πρωτοτυπίας από Μποροβήλο!

Είθισται στις κληρώσεις οι παράγοντες να λένε δύο κουβέντες για τις ανάγκες της ενημέρωσης του κοινού, αλλά και για να προβληθεί περισσότερο το όλο θέμα.

Η σημασία της όλης διαδικασίας έγκειται στη δήλωση που θα κάνει ο εκάστοτε παράγοντας. Οι παλιότεροι έλεγαν – και δικαίως – πως αν δεν έχεις να πεις κάτι, ή δεν θέλεις να πεις κάτι, είναι προτιμότερο να μην μιλήσεις.

Ο πρόεδρος της Λίγκας δεν έκανε ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Επέλεξε να κάνει δηλώσεις με αφορμή την κλήρωση του προγράμματος των play off, υποστηρίζοντας το… απόλυτο τίποτα! Εκτός και αν το… «όλοι θα παίξουν με όλους» προκαλεί… αίσθηση σε ορισμένους. Όπως και να έχει, ο Γιώργος Μποροβήλος δεν θέλησε να πρωτοτυπήσει, μίλησε με ξερή γλώσσα, μάλλον βαριεστημένα και με τα παρακάτω λόγια ολοκλήρωσε τη σεμνή τελετή, στην κορυφαία υποτίθεται, στιγμή της φετινής διοργάνωσης του πρωταθλήματος:

«Η κλήρωση είναι το τυπικό μέρος, αφού όλοι θα παίξουν με όλους. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια και ο Αστέρας είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει σε αυτά τα παιχνίδια. Είναι ένας Γολγοθάς, αλλά ο Αστέρας απέδειξε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτό τον Γολγοθά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα