Δίδυμο ο Δέλλας με τον Λυμπερόπουλο

 

Συμπαίκτες κατά το παρελθόν στην ΑΕΚ και στην Εθνική ομάδας. Φίλοι καλοί και συνομήλικοι. Ο ένας τράβηξε το δρόμο της προπονητικής και ο άλλος επέλεξε ένα πιο περιφερειακό ποδοσφαιρικό τομέα, αυτό του μάνατζερ-τεχνικού διευθυντή.

Με αφορμή τις ενέργειες των ανθρώπων του Ατρόμητου που ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος έφυγε από το Περιστέρι μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας, αποκαλύφθηκε ότι ο Τραϊανός Δέλλας και ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι συνεργαζόμενο ζευγάρι.

Οι Περιστεριώτες προσπαθώντας να έρθουν σε επαφή με τον Δέλλα για να διαπιστώσουν τις προθέσεις του και το αν θα ήθελε να αναλάβει τον πάγκο του Ατρόμητου, έπεσαν πάνω στον… Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος τους συστήθηκε ως εκπρόσωπος του «Τράι»!

Αυτό σημαίνει πως οι δύο άνδρες έχουν ξεκινήσει μία πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία και μακάρι να συνεχιστεί για χρόνια, αφού πρόκειται για ανθρώπους με ήθος και γνώσεις και το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο εξάγει παίκτες εδώ και χρόνια, έχει ανάγκη και από εξαγωγή προπονητών και τεχνικών διευθυντών.

Οι δύο άνδρες πρόλαβαν να συνεργαστούν σε αυτή τη μορφή στην ΑΕΚ για περίπου ένα χρόνο, μέχρι που ο Λυμπερόπουλος απομακρύνθηκε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα