Δίκαιη μοιρασιά στο Αγρίνιο, 1-1

Δεν τα κατάφερε για ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι ο Παναιτωλικός, ο οποίος πήρε το πιο δύσκολο ματς – με τον ΠΑΟ – αλλά στα υπόλοιπα έχει κάνει γκέλες. Αυτή τη φορά του στέρησε τη νίκη ο ψυχωμένος Απόλλωνας, ο οποίος βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισε, πήρε τον πόντο μετά το τελικό 1-1 και έμεινε αήττητος για τρίτο σερί ματς!

Ο Παναιτωλικός, όπως συνηθίζει στο Αγρίνιο, μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε μέσα σε πέντε λεπτά δύο επικίνδυνες καταστάσεις. Οι παίκτες της «ελαφράς ταξιαρχίας» δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα στο πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά στη συνέχεια ισορρόπησαν. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα μετά από εκτέλεση πλάγιο στο 36’. Το εκτέλεσε ο Μύγας με δύναμη, ο Μαρκόφσκι προσπάθησε να σουτάρει, η μπάλα στρώθηκε στον Ντίας που με μπόλικη δόση τύχης κατάφερε να τη σπρώξει προς τα δίχτυα.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας μπήκε αποφασισμένα, έχασε δύο καλές ευκαιρίες και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 59’ με τον Αλμπάνη. Το γκολ αυτό αφύπνισε τους Αγρινιώτες που αμέσως επιδίωξαν να αντιδράσουν και το ματς ξαφνικά απέκτησε φρενήρη ρυθμό. Οι παίκτες του Παναιτωλικού δυσκολεύονταν να πατήσουν περιοχή και απειλούσαν με μακρινά σουτ, αλλά ο Τσόβιτς ήταν σε εγρήγορση, κι έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος και μάλλον αποτυπώνει την εικόνα του αγώνα!

Ο διαιτητής Κατσικογιάννης (Ηπείρου) έδειξε κίτρινη κάρτα στον Μενδρινό, Κούρο, Μύγα, Μπράβο, Μόρα και Ντάσιο.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας, Μιχάι, Μόρας, Κλέσιο (90’ Ροντρίγκο), Μαζουρέκ, Μάρκος Πάουλο (60’ Μπράβο), Ντιέγκο Λόπες, Ντίας, Ρόσα (77’ Μοράρ), Μαρκόφσκι.

Aπόλλων: Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Μπιτζιμίν, Κούρος (88’ Ντάσιος), Παπάζογλου, Χουάρες (81’ Μάατσι), Μενδρινός (46’ Ανιέτε), Κονέ, Αλμπάνης, Καστιγέχος

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα