Δίκιο είχαν στη FIFA που ήθελαν το VAR…

Θα είχαμε αποφύγει όλες τις…εντάσεις της τέταρτης αγωνιστικής της Super League αν η FIFA είχε επιμείνει και είχε απαιτήσει την τοποθέτηση του VAR στα 16 ελληνικά γήπεδα της πρώτης κατηγορίας, δηλαδή τη χρήση βίντεο για διαιτητικές αποφάσεις.

Τρεις φάσεις σε τρία γήπεδα έκριναν τα αποτελέσματα. Το Σάββατο ο Ολυμπιακός κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι για να ισοφαρίσει τον Αστέρα, την Κυριακή δεν κατακυρώθηκε γκολ του Ατρόμητου στη Λάρισα και το βράδυ της ίδιας ημέρας δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Λιβάγια λίγα εκατοστά έξω από την περιοχή της Λαμίας.

Με τη χρήση του βίντεο και οι τρεις αποφάσεις θα είχαν αλλάξει και όλα θα… κυλούσαν ροδάνι, απλά με καθυστέρηση κάποιων δευτερολέπτων. Δυστυχώς, όμως, η ακαταλληλότητα των ελληνικών γηπέδων ήταν αυτή που δεν επέτρεψε την τοποθέτηση των 16 μπουθ.

Οι μνήμες από το σκάνδαλο του περσινού τελικού του Κυπέλλου είναι νωπές και φέτος δεν βλέπουμε να αλλάζει κάτι, καθώς πλέον δεν έχουμε να κάνουμε με διαιτητές που… επηρεάζονται, αλλά με διαιτητές που είναι ανεπαρκείς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα