Δείτε την φερόμενη ως «πέτρα» του σκανδάλου στον χωρισμό Μπουρδούμη-Χατζηγεωργίου (εικόνες)

Ως «βόμβα» έσκασε ο ξαφνικός χωρισμός του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου, ένα μήνα πριν τον γάμο τους. Ενώ το ζευγάρι απολάμβανε τις τελευταίες του εργένικες διακοπές στην Πάτμο, αφού στις 23 Σεπτεμβρίου θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, έγινε το «μπαμ» που οδήγησε στον χωρισμό που σύμφωνα με αυτούς που γνωρίζουν είναι οριστικός και αμετάκλητος.

Τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για έναν τρικούβερτο καβγά μεταξύ του ηθοποιού και της δημοσιογράφου, που χωρίς δεύτερη σκέψη τον προέτρεψε να τα μαζέψει και να φύγει όχι μόνο από το νησί αλλά και από το διαμέρισμα που συγκατοικούσαν στα νότια προάστια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Όλα στη φόρα», μία γυναίκα στάθηκε η αφορμή να τσακωθούν άσχημα και να διαλύσουν τον γάμο τους.

Λίγες μέρες μετά τον χωρισμό τους, ο Α.Μπουρδούμης εθεάθη στην Αίγινα με την εντυπωσιακή μουσικό Νικολέτα Βερώνη και όσοι τους είδαν μαζί δεν άργησαν να μεταφέρουν στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, πώς κάτι τρέχει με τους δύο τους. Σε επικοινωνία που είχαν με τη φερόμενη ως «πέτρα» του χωρισμού, διέψευσε οποιαδήποτε ερωτική σχέση με τον ηθοποιό, ξεκαθαρίζοντας πώς είναι μόνο φίλοι και πήγε να την απολαύσει στη μουσική της παράσταση στο νησί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα