Μαφιόζικη επίθεση στο Μικρολίμανο!

Αιματηρή ένοπλη επίθεση  σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε νυχτερινό κατάστημα στην Ακτή Δηλαβέρη στο Μικρολίμανο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δεκάδων ατόμων.

Πιο συγκεκριμένα, γύρω στις 04.15   οπλισμένος δράστης  με πυροβόλο όπλο, πιθανότατα “καλάνσικοφ”, εισήλθε στο νυχτερινό μαγαζί “Έτσι απλά…” με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό τριών ατόμων και άλλων οκτώ ελαφρότερα. ‘Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για 14 τραυματίες.

Μάλιστα οι τρεις από αυτούς βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύονται και οι τρεις στο Αττικό νοσοκομείο. Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού φαίνεται ότι έχει αναγνωρίσει τον δράστη από φωτογραφία που του έδειξε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τέσσερις από τους τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και οι υπόλοιποι επτά στο νοσοκομείο Αττικόν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία φέρεται να έχει τη φωτογραφία του δράστη, ο οποίος φέρεται να είναι ψηλός, ξανθός, αλβανικής καταγωγής.

Το χρονικό της επίθεσης 

Το περιστατικό συνέβη στις 4:15 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην Ακτή Δηλαβέρη 13, στο Μικρολίμανο, όταν, ένας θαμώνας του μαγαζιού, σύμφωνα με την Αστυνομία,  βγήκε έξω από τον χώρο του καταστήματος κι άρχισε να πυροβολεί εναντίον των υπόλοιπων θαμώνων.

Στο σημείο έφτασαν 2 κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ με γιατρό για να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, και 4 ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν τους τραυματίες στον Ευαγγελισμό και το Αττικό Νοσοκομείο.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας είναι μεγάλη, καθώς γνωρίζουν από φωτογραφικό υλικό και από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού ποιο είναι το άτομο που αναζητούν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα