ΔΕΝΔΙΑΣ: «Σταματήσαμε να γοητεύουμε τους πολίτες»

«Σιγά-σιγά γινόμαστε κάτι που δεν ενδιαφέρει την ελληνική κοινωνία», εκτίμησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, σχολιάζοντας την εικόνα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τα αποτελέσματα πρόσφατων δημοσκοπήσεων που δείχνουν μειωμένα ποσοστά σε σχέση με τις εκλογές.

«Δεν είμαστε γοητευτικοί», ήταν το σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ σε ραδιοφωνικό σταθμό και πρόσθεσε: «Όχι απλώς δεν είμαστε γοητευτικοί, αλλά έχει χειροτερέψει κατά πολύ η μέτρησή μας μετά τις εκλογές. Αυτό, δυστυχώς, ήταν και αναμενόμενο και προαναγγελθέν από μερικούς από εμάς. Γιατί; Γιατί δεν κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε».
«Πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος, μέχρι εκείνη τη στιγμή, γιατί εμείς διαχειριζόμασταν την εξουσία και να επανατοποθετηθούμε με μια πιο φρέσκια πρόταση την οποία η ελληνική κοινωνία να μπορεί να τη βαθμολογήσει θετικά. Εμείς δεν κάναμε τίποτα από αυτά. Εμείς αυτό το οποίο κάναμε είναι ότι: “είπαμε ότι κρατήσαμε και κατά συνέπεια δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε κάτι. Η ελληνική κοινωνία θα μετανοήσει, θα έρθει να μας ζητήσει συγνώμη και θα μας επαναφέρει στην εξουσία, στην αρχή λέγαμε σε έναν μήνα, μετά λέγαμε σε 4 μήνες, τώρα λέμε το φθινόπωρο και τα γνωστά δικά μας”», σημείωσε λέγοντας μάλιστα ότι «έχουμε συρρικνωθεί και ποιοτικά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα