Δεν έκανε δα και κάποιο φάουλ!

Το μικρό θέμα που δημιούργησε ο Τραϊνός Δέλλας με την άποψη που εξέφρασε μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου,  φαίνεται ότι μπαίνει για λίγο στην άκρη. Πρώτα θα ολοκληρωθεί η σεζόν και μετά θα φανεί αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα το κρατήσει μανιάτικο στον «Κολοσσό».

Ο Δέλλας λέγοντας ότι ήθελε τους παίκτες που τιμώρησε η διοίκηση στη διάθεσή του δεν παραλογίστηκε, ωστόσο ύψωσε ανάστημα κάτι πουν δεν είχε κάνει τα δύο χρόνια που βρίσκεται στα Σπάτα. Το νόμισμα, βέβαια, είναι διπλής όψεως, αφού είναι σωστό να θεωρεί πως είναι το απόλυτο αφεντικό των αποδυτηρίων, ωστόσο δεν παύει να είναι μία περίπτωση πειθαρχικού παραπτώματος που ενόχλησε ιδιαίτερα τον άτυπο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Μένει να δούμε αν αυτή η αντίδραση του Δέλλα-που τον έφερε προ του Μπουρουτζίκα και του Μπάγεβιτς για εξηγήσεις-θα ξεχαστεί ή αν θα σηματοδοτήσει την απαρχή έρευνας για νέο προπονητή! Ο Τραϊανός τα έχει πάει περίφημα μέχρι στιγμής, κάνοντας το αυτονόητο με δύο συνεχόμενες ανόδους δίχως την παραμικρή αμφισβήτηση, αλλά εδώ δεν αξιολογείται η αξία του, αλλά  η συμπεριφορά του κι αν αυτή ενόχλησε τον Μελισσανίδη περισσότερο από όσο έχει διαρρεύσει, τότε δεν αποκλείεται ο επόμενος προπονητής να έχει ήδη βρεθεί και να μην το ξέρουμε. Λίγη υπομονή δεν βλάπτει. Το πρωτάθλημα της Football League θέλει τέσσερις εβδομάδες για να ολοκληρωθεί και τότε θα φανεί αν στον προγραμματισμό μετέχει ο Δέλλας ή όχι!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα