“Δεν έχουμε φτάσει στο τέλος της διαδρομής”

To κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε νωρίς το πρωί ο Πιέρ Μοσκοβισί όπου είχε συνάντηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο, στο περιθώριο της επίσκεψης του στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υποδεχόμενος στο Προεδρικό τον κύριο Μοσκοβισί, δήλωσε: «Όταν θα έρθει η ώρα θα γίνει αυτό που πρέπει, για το ζήτημα του ελληνικού χρέους. Έχετε ένα όραμα, δεν διαλέξατε τον δρόμο της απλής διαχείρισης. Εύχομαι αυτό το όραμα να σας αναγνωριστεί».

Με τη σειρά του ο Επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε. είπε: «Τα σημεία συμφωνίας είναι ταυτόσημα. Έχει πραγματοποιηθεί εκπληκτική βελτίωση από μεριάς της Ελλάδας. Η Ελλάδα βρίσκεται σε εξαιρετική θέση. Επανέρχεται σιγά σιγά στις αγορές. Πρόκειται για μια νέα φάση στις σχέσεις της Ελλάδας με την Ε.Ε. Ωστόσο, δεν έχουμε φτάσει στο τέλος της διαδρομής. Πρέπει να συνεχίσουμε τις σοβαρές μας προτάσεις.

Αγαπάμε την Ελλάδα, αλλά θα πρέπει να συμμεριζόμαστε τους ίδιους κανόνες. Είμαστε στο πλευρό σας. Μπορείτε να στηρίζεστε σε εμάς, να υπολογίζετε σε εμάς. Θέλουμε η Ελλάδα να επιστρέψει στην κανονικότητα», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα