«Δεν έχω καμία σχέση με την εγκληματική οργάνωση»

Αρνήθηκε κάθε κατηγορία περί συμμετοχής του στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννης Κομπότης, ο οποίος την Παρασκευή (3/4) έδωσε το «παρών» στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, παίρνοντας διορία είκοσι ημερών για να απολογηθεί.

Με διαδικασία… εξπρές συνεχίζονται οι απολογίες των κατηγορουμένων για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. Ο Γιάννης Κομπότης, ο οποίος φέρεται να είναι ο ένας από τους δύο παράγοντες ΠΑΕ που κατηγορούνται, ξεκαθάρισε με δήλωσή του ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και πως κλήθηκε για μία δήλωσε του προέδρου της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Φώτη Κωστούλα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έχω καμία σχέση με την εγκληματική οργάνωση. Είμαι εδώ για μία δήλωση του προέδρου του Παναιτωλικού, κ.Κωστούλα, δεν υπάρχει άλλος λόγος. Ζητήσαμε προθεσμία και την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος μου».

Μετά τον Γιάννη Κομπότη, από το γραφείο του Γιώργου Ανδρεάδη πέρασαν οι φερόμενοι ως κατηγορούμενοι διαιτητές Κώστας Ιωαννίδης, του συνδέσμου Αργολίδας και Γιάννης Κάμπαξης, του συνδέσμου Εύβοιας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα