Δεν ήθελε κι έτσι δεν πήγε στην Κίνα!

Γιατί δεν πήγε ο Κώστας Μήτρογλου στην Κίνα κι ενώ υπήρχε πρόταση από το Φλεβάρη κιόλας της τάξης των 40.000.000 ευρώ στα χέρια της διοίκηση της Μπενφίκα; Η απάντηση είναι απλή. Δεν ήθελε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Τα τελευταία 24ωρα γίνεται μεγάλη κουβέντα στην Πορτογαλία για την πρόταση που απέρριψαν οι Λουζιτανοί με διάφορες δικαιολογίες, καθώς ο Έλληνας στράικερ ήταν ανένδοτος και δεν έβαζε την υπογραφή του για να πάει στην Κίνα. Η Τιανζίν του πρόσφερε ετήσιο συμβόλαιο 8.000.000 ευρώ, αλλά ο Μήτρογλου δεν το συζητούσε.

Η Μπενφίκα δεν το… ξέκοψε με τη μία στους Κινέζους, καθώς για πολλές εβδομάδες προσπαθούσε να πείσει τον Μήτρογλου να αλλάξει γνώμη. Στους Κινέζους έλεγαν διάφορες δικαιολογίες με αποτέλεσμα εκείνοι να… αυξάνουν διαρκώς την προσφορά τους, παρά την αναξιοπιστία και τις ασάφειες των ανθρώπων του πορτογαλικού συλλόγου…

Τελικά ο Κώστας Μήτρογλου κατέληξε στην Μαρσέιγ περίπου με τα μισά λεφτά και η κριτική είναι ασταμάτητα, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Έλληνας επιθετικός δεν άλλαξε γνώμη ποτέ. Δεν ήθελε να γίνει κάτοικος Κίνας.

Δείτε εδώ την έγγραφη προσφορά των Κινέζων:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα