Δεν αλλάζει χρώμα φανέλας η Λίβερπουλ

Μετά το πρώτο –προ εβδομάδων–σοκ για τους φίλους της Λίβερπουλ σε όλον τον κόσμο, έρχεται και το δεύτερο! Αυτή τη φορά η παρεξήγηση έχει να κάνει με τα χρώματα.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο νέος εξ’ Αμερικής χορηγός της ομάδας, η γνωστή εταιρία γλυκισμάτων Dunkin Donuts, προσπάθησε να προωθήσει το προϊόν της χρησιμοποιώντας και το έμβλημα της Λίβερπουλ, μόνο που υπέπεσε σε ένα ατόπημα. Μετάλλαξε τις φλόγες που βγαίνουν από τους πυρσούς του σήματος και συμβολίζουν τα θύματα του Χίλσμπορο σε… μιλκσέικ και αυτό προκάλεσε οργή στους θιασώτες της ομάδας που είναι εξαιρετική ευαίσθητοι με το συγκεκριμένο θέμα.

Αφού η εταιρία ζήτησε συγγνώμη, προέβη και σε δεύτερη κίνηση που αναστάτωσε τους φιλάθλους της ομάδας, καθώς ζήτησε μία εμφάνιση της ομάδας για τη σεζόν 2015-2016 να έχει χρώμα μπλε για να ταυτιστεί με το νέο χορηγό και να πλασαριστεί, έτσι, με ελαφρώς πιο εμπορικό τρόπο στο αμερικανικό κοινό.

Κι αν η πρώτη είδηση είναι αληθινή, η δεύτερη είναι κατασκευασμένη και δημιουργήθηκε ως φάρσα για να αναστατώσει τον κόσμο της ομάδας. Πρέπει να θυμίσουμε, πάντως, πως στο παρελθόν, η Λίβερπουλ είχε λανσάρει μία καταπράσινη εμφάνιση για τα εκτός έδρας ματς και τότε ήταν η μπύρα Carlsberg που το είχε προτείνει…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα