«Δεν αντέχω άλλο, σας βαρέθηκα όλους…» – Οικογενειακή τραγωδία, με 3 νεκρούς, στη Νέα Σμύρνη

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία λίγο μετά τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου σε διαμέρισμα της οδού Κοραή 21 στη Νέα Σμύρνη, με έναν 45χρονο πατέρα και τα δύο του παιδιά ηλικίας 8 και 10 ετών να χάνουν τη ζωής τους, από φωτιά που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έβαλε στο σπίτι ο 45χρονος ανδρας.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Οι γείτονες είδαν τις φλόγες και ειδοποίησαν άμεσα την Πυροσβεστική, ενώ στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα με 9 πυροσβέστες. Η φωτιά έσβησε, ωστόσο, οι πυροσβέστες ανέσυραν μέσα από το διαμέρισμα τα τρία μέλη της οικογένειας, που έχοντας χάσει τις αισθήσεις τους μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία. Τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο «Παίδων» και ο άνδρας στο «Γ. Γεννηματάς», όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από υπνοδωμάτιο και τα τρία άτομα εντοπίστηκαν στο χολ. Πυροσβεστική και Αστυνομία ερευνούν το χώρο για να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για κάποιο ατυχές περιστατικό ή εάν ο 45χρονος πατέρας αποφάσισε να αυτοκτονήσει, κόβοντας το νήμα της ζωής και στα δύο παιδιά του. Αυτό, καθώς ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θέλουν να βρέθηκε εντός του διαμερίσματος ένα ιδιόχειρο σημείωμα που ξεκινά με τη φράση «Δεν αντέχω άλλο, σας βαρέθηκα όλους…»

Ο 45χρονος άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ είχε πάρει τα δύο παιδιά του για το Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα