«Δεν ασχολούμαστε με τις μικρότητες του Μαξίμου…»

«Ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του, έχουν σταματήσει να ασχολούνται με την διαχείριση της καθημερινότητας και απλά προσπαθούν, με επικοινωνιακά τεχνάσματα, να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στην εξουσία».

Με αυτά τα λόγια σχολιάζουν στην Νέα Δημοκρατία το πολιτικό τοπίο που έχει διαμορφωθεί εσχάτως, ιδίως μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές σε Κύθηρα, Ζάκυνθο και ανατολική Αττική. Στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης εκτιμούν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βρίσκεται πλέον σε αποδρομή και ότι όσο παρατείνεται η παραμονή της στην εξουσία τόσο θα χάνει ψηφοφόρους.

Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιχειρήσει να αναδείξει ακριβώς αυτό: ότι ο ίδιος ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών και με το μέλλον της χώρας. «Στο θέμα των πυρκαγιών ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε την στάση της υπευθυνότητας απέναντι στην χυδαιότητα του Μεγάρου Μαξίμου», σχολίαζαν από την Πειραιώς. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ακόμα πως είναι τουλάχιστον θλιβερό, την ώρα που καίγονται χιλιάδες στρέμματα δασικού πλούτου και περιουσίες πολιτών, η Ν.Δ. να υποχρεώνεται να ασχοληθεί με τις μικρότητες του Μεγάρου Μαξίμου.

«Είναι αδιανόητο, πρωθυπουργός της χώρας να κάνει διαγωνισμό για το πότε κάηκαν περισσότερα στρέμματα», έλεγαν χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα