Δεν γνωρίζει κάτι για… Grexit ο υφυπουργός αθλητισμού!

Το «παρών» στη γιορτή για την απόσυρση της φανέλας του μπασκετμπολίστα της ΑΕΚ, Γιώργου Αμερικάνου έδωσε στο ΟΑΚΑ ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο οποίος μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ευθύνης του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι τιμή για όλους εκείνους τους αθλητές της ΑΕΚ που έφεραν το πρώτο ευρωπαϊκό. Ιδιαίτερα για τον Γιώργο Αμερικανό και τους συμπαίκτες του που έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό με ανιδιοτέλεια. Ήταν μία ρομαντική εποχή. Ελπίζουμε αυτά να γίνουν παράδειγμα και για το σήμερα και να έχουμε πρωταθλήματα τα οποία θα τα παρακολουθεί ο κόσμος.

Μπορούμε να βλέπουμε τέτοιες καταστάσεις. Το ζήτημα είναι να καταλάβουμε ότι ο αθλητισμός είναι πολλά καλά μαζί. Μπορεί να υπάρχει ευ αγωνίζεσθε, να υπάρχει καλό κλίμα και παράγοντες οι οποίοι θα προσφέρουν στα αθλήματα.

Δεν ξέρω από ποιους ακούγεται. Ορισμένοι φαντασιώνονται και φαντάζονται ότι βρισκόμαστε σε κόντρα με την FIFA και την UEFA. Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια για την εξυγίανση. Πιστεύω ότι θα αγκαλιαστεί αυτή προσπάθεια. Δεν θέλουμε να παραμείνουμε σε καθεστώς σκιών και ανυποληψίας. Θα φέρουμε εις πέρας αυτήν την προσπάθεια. Αυτήν θα την επαινέσουν όλοι και πρώτα οι ομοσπονδίες που έχουν μερίδιο για εκεί που φτάσαμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα