Δεν γουστάρει τον Χάσι ο Μπόσκαμπ!

Ο Γιόχαν Μπόσκαμπ είναι μία… γραφική φιγούρα των βελγικών γηπέδων. Σήμερα 68 ετών έχει παρατήσει την προπονητική, αλλά στη θητεία του έχει μείνει στην ιστορία για τα τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα που κατέκτησε με την Άντερλεχτ τη δεκαετία του ’80.

Αυτό το κατόρθωμα του έχει δώσει το… ιστορικό δικαίωμα να κάνει κρίσεις που αφορούν στην Άντερλεχτ. Αυτή τη φορά το πήγε ένα βήμα παραπάνω, αφού επέλεξε να κρίνει τον πρώην προπονητή της βελγικής ομάδας, παρά το ότι έχει αποχωρήσει.

Μίλησε, λοιπόν, για τον Μπεζνίκ Χάσι και δεν έδειξε να τον συμπαθεί ιδιαίτερα. Ο Μπόσκαμπ σημείωσε πως ο Κοσοβάρος προπονητή του Ολυμπιακού πήρε μεγάλο ρίσκο με τις μετεγγραφές, διότι επέλεξε μόνο παίκτες με τους οποίους έχει δουλέψει και πως αν δεν του βγουν θα έχει μπερδέματα: «Πάει και παίρνει μόνο παίκτες τους οποίους γνωρίζει. Βλέπω τώρα πήρε στον Ολυμπιακό τον Οτζίτζα, τον Προτό, τον Ζιλέ, τον Καρσελά, τον Ένγκελς. Αν δεν του βγουν τι θα κάνει. Και στη Λέγκια έκανε παρόμοιες επιλογές και δύο ήττες στο Champions League ήταν αρκετές για να τον διώξουν».

Φαίνεται πως δεν του τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα