“Δεν είναι δουλειά υπουργού να παίρνει τηλέφωνο ισοβίτη- Κρίμα για τον Κοντονή που τον υπερασπίζεται”

Επίθεση στον Σταύρο Κοντονή εξαπέλυσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος για την υπεράσπισή του υπουργού Δικαιοσύνης στον Πάνο Καμμένο σχετικά με την υπόθεση του Noor1.

«Είναι κρίμα για τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή να εμμένει στην υπερασπιστική γραμμή του Πάνου Καμμένου για τις συνομιλίες με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη» διατύπωσε ο βουλευτής και ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της Ν.Δ.

Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Παναγιωτόπουλος υποστήριξε πως δεν είναι δουλειά του υπουργού να παίρνει έναν ισοβίτη και να ζητά πράγματα.

«Κατά τον κ. Κοντονή ο Πάνος Καμμένος ζήτησε από τον ισοβίτη να μην φοβηθεί τίποτα και να πει την αλήθεια» είπε ο κ.Παναγιωτόπουλος αναφέροντας πως η ΝΔ κατηγορείται από την κυβέρνηση ότι αναπαράγει δημοσιεύματα που προέρχονται «από έντυπα που ανήκουν σε επιχειρηματικά συμφέροντα που δήθεν υπηρετούμε».

Κληθείς να σχολιάσει τις επιθέσεις της κυβέρνησης προς τη δικαιοσύνη, ο βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για κατάχρηση δικαιώματος και ζήτησε η κρίση και η κριτική να γίνεται σε κόσμιο τόνο, ενώ υπογράμμισε πως «δεν είναι στο απόλυτο απυρόβλητο οι δικαστικές αποφάσεις και η κρίση των δικαστών».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα