Δεν είναι φαβορί η Βόλφσμπουργκ!

Λένε ότι το «καθαρό» 2-0 είναι ένα πολύ καλό σκορ για ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Το αποτέλεσμα αυτό το εξασφάλισε η Βόλφσμπουργκ στην κόντρα της με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που πιστεύουν πως πλέον οι Γερμανοί είναι το φαβορί. Ωστόσο, πρέπει να γίνει μία πιο προσεκτική ανάλυση του θέματος.
Κατ’ αρχήν η Ρεάλ είναι η κατ’ εξοχήν ομάδα που ξέρει να ανατρέπει αποτελέσματα τέτοιου τύπου στην Ευρώπη. Και απέναντί της έχει ένα σύλλογο που ποτέ στην ιστορία του δεν έχει υποχρεωθεί να διαχειριστεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα στην προημιτελική φάση του θεσμού.
Επίσης, η Βόλφσμπουργκ είναι δεύτερη χειρότερη ομάδα στην Μπουντεσλίγκα στα εκτός έδρας παιχνίδια της με δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε 14 ματς. Ακόμη και το καταδικασμένο Ανόβερο έχει τρία «διπλά».
Η Ρεάλ στην έδρα της έχει 13 νίκες σε 16 παιχνίδια και έχει σκοράρει 60 φορές. Έχει ακόμη τρία παιχνίδια προκειμένου να φτάσει τα 74 γκολ και να σπάσει το ρεκόρ της Μπάρτσα που πριν από πέντε σεζόν έβαλε 73 εντός έδρας γκολ.
Η «Βασίλισσα» δεν έχει κάποιο άλλο στόχο και το σοκ του 2-0 στη Γερμανία αναμένεται να το ξεπεράσει με επίθεση 90 λεπτών! Ακόμη και γκολ να δεχθεί, είναι το φαβορί για την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα