«Δεν θα περάσει νέος εφιάλτης Μητσοτάκη στη Δημόσια Διοίκηση»

«Ο νέος εφιάλτης Μητσοτάκη στη Δημόσια Διοίκηση θα μείνει όνειρο θερινής νυκτός», είναι ο τίτλος ανακοίνωσης του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με την οποία απαντά στην κριτική της ΝΔ για «αποτυχία της κυβέρνησης να εφαρμόσει την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «ο ελληνικός λαός θυμάται την απαξίωση της Δημόσιας Διοίκησης επί υπουργίας Κυριάκου Μητσοτάκη». Το κείμενο συνεχίζει ως εξής: «Η Δημόσια Διοίκηση θα αναβαθμιστεί και η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων θα γίνει πράξη, μετά φυσικά και την απολύτως αναγκαία διορθωτική θεσμοθέτηση κανόνων αξιοκρατίας, δικαίου και διαφάνειας». Σημειώνει επίσης ότι «ξεκάθαρες θέσεις» της ΝΔ για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, είναι αυτές «που έκανε πράξη ο σημερινός πρόεδρος της, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ως υπουργός των απολύσεων της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ».

«Χαιρόμαστε, που παρά τις προσπάθειες αναβάπτισής του σε “μεταρρυθμιστή”, ο κ. Μητσοτάκης με παρρησία ομολογεί ότι θα επαναλάβει το ίδιο “μεταρρυθμιστικό” του έργο, δηλαδή τις τυφλές απολύσεις, την καρατόμηση δημοσίων υπαλλήλων με υψηλά τυπικά προσόντα, τη διαθεσιμότητα και τόσα άλλα, με μοναδικό γνώμονα την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους και την απαξίωση της ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης και του ανθρώπινου δυναμικού της» προσθέτει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα