«Δεν θα συνεργαστώ με κανέναν για τον Δήμο της Αθήνας»

Δεν θα συνεργαστώ με κανέναν υποψήφιο για το δήμο της Αθήνας, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αμυράς με αναρτήσεις στην προσωπική του σελίδα στο Facebook όπου υπογραμμίζει ότι δεν θα συμμετάσχει σε κανένα ψηφοδέλτιο, δεν θα στηρίξει κάνεναν και ότι απλώς πραγματοποιεί συναντήσεις με υποψήφιους για να τους καταθέσει τις προτάσεις του.

«Φίλοι, επειδή διαβάζω διάφορα σε blogs κλπ, ξεκαθαρίζω για εκατοστή φορά ότι ΔΕΝ πρόκειται να συνεργαστώ με κανέναν από τους υποψήφιους δημάρχους της Αθήνας στα ψηφοδέλτια τους ή όπου αλλού εκλογικά. Το μόνο που κάνω είναι να ανταποκρίνομαι στις προσκλήσεις ΟΛΩΝ των υποψηφίων να τους ενημερώσω για τις τεκμηριωμένες προτάσεις που έχουμε καταθέσει στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας ώστε να διευκολύνω ΟΛΟΥΣ τους υποψήφιους στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων καθημερινότητας των Αθηναίων. Τόσο απλό!»έγραψε αρχικά ο κ. Αμυράς.

«Η μόνη συνεργασία που δέχομαι να κάνω με οποιονδήποτε διεκδικεί ή δεν διεκδικεί τη δημαρχία της Αθήνας, είναι να του στείλω την τεκμηρίωση (οικονομική και άλλη) για όλες τις εφικτές και οικονομικά ανέξοδες λύσεις που έχω προτείνει στο δημοτικό συμβούλιο για τα πολλά καθημερινά προβλήματα λειτουργίας της πόλης.

Ήδη το έπραξα αυτό με τους κ. Σπηλιωτόπουλο, Καπερνάρο, Βαλλιανάτο, την κυρία Κοντούλη, τους συνεργάτες του κ. Κακλαμάνη ενώ μου τηλεφώνησε και ο δήμαρχος κ. Καμίνης.

Ο μοναδικός στόχος είναι, οι υποψήφιοι δήμαρχοι να ασχοληθούν με τις εφικτές χαμηλού κόστους ΛΥΣΕΙΣ στα πολλά μικρά κ μεγάλα προβλήματα της Αθήνας!» συνέχισε σε δεύτερη ανάρτηση του.

«Ο Γιώργος μου είπε ότι δεν θα συμμετάσχει σε κανέναν συνδυασμό, αυτό που του ζήτησα και ήθελα, όπως ζητάω από όλους, είναι την τεχνογνωσία του σε ανέξοδες πρακτικές λύσεις για τα καθημερινά προβλήματα των Αθηναίων, έγραψε ο Βασίλης Καπερνάρος στο status του.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα