“Δεν θα ψηφίσουμε καμία εκποίηση του δημόσιου πλούτου”

Επιμένει στο “Όχι” ο Στάθης Λεουτσάκος αφού επαναεπιβεβαίωσε την πρόθεση των στελεχών της Αριστερής Πλατφόρμας να μην δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Δεν ψηφίσαμε και δεν θα ψηφίσουμε καμία μνημονιακή διαδικασία, δεν θα ψηφίσουμε καμία εκποίηση του δημόσιου πλούτου», υποστήριζε ο κ. Λεουτσάκος.

Ο κ. Λεουτσάκος φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις χθεσινές δηλώσεις της κας. Γεροβασίλη για τις οποίες παρατήρησε, «είναι κανείς να λυπάται όταν η κυρία Γεροβασίλη χρησιμοποιεί επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν στο παρελθόν Σαμαράς, Βενιζέλος και Γεωργιάδης κατά του ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν δίστασε μάλιστα, να χαρακτηρίσει ως “αλχημείες” τις δηλώσεις της για σύμπτωση απόψεων μεταξύ Αριστερής Πλατφόρμας και του Σόιμπλε και επεσήμανε ότι ο κ. Σόιμπλε δεν έδωσε συγχαρητήρια στην Αριστερή Πλατφόρμα αλλά στην κυβέρνηση.

Το στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας μιλώντας και στο ΣΚΑΪ και απαντώντας στο ερώτημα αν η Αριστερή Πλατφόρμα θα προχωρήσει στο μετασχηματισμό της σε πολιτικό κόμμα δήλωσε, «το μόνο που δεν θα κάνουμε είναι να υποταχθούμε και να πάμε στο σπίτι μας. Θα είμαστε ενεργοί με το λαό. Το ΌΧΙ χρειάζεται πολιτική έκφραση και θα είμαστε παρόντες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα