Δεν καταλαβαίνει τίποτα η Ξάνθη, μόνη δεύτερη

Εύκολη αποστολή για την Ξάνθη το ματς με τον Ηρακλή. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, νίκησε απλά και μεθοδικά με 3-1 και διατηρήθηκε σε τροχιά πρωταθλήματος, διότι έστω και προσωρινά πλησίασε τον Ολυμπιακό στους επτά βαθμούς.

Προφανώς, ο ομάδα του Ραζμάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο στα ίσια, αλλά θα ήταν άδικο να γράφαμε πως απλά η Ξάνθη έκανε μία νίκη που τις αυξάνει τις ευρωπαϊκές ελπίδες, εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πραγματικά καλό σύνολο.

Ο ουραγός Ηρακλής προηγήθηκε με τον Πασά στο 10’, αλλά στο 26’ ο Γιουνές αυτή τη φορά ευστόχησε σε πέναλτι (είχε αστοχήσει στο Καυτανζόγλειο πριν από δύο εβδομάδες) και ισοφάρισε. Στο 61’ ο Τριάδης γύρισε το ματς, ενώ στο 71’ ο ΓΙουνές και πάλι διαμόρφωσε το τελικό 3-1, φτάνοντας τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Λουκίνας έχασε πέναλτι στο 89′ – απόκρουση Ζίβκοβιτς – και την ευκαιρία να διεκδικήσει η ομάδα του την ισοπαλία στο τέλος.

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης (81′ Ράνος), Τριάδης, Σολτάνι (58′ Λάζιτς), Γιουνές (87′ Κώστας)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Ρούσσος, Στάμου, Τζανετόπουλος, Αγγελόπουλος (64′ Λεοζίνιο), Ιντζόγλου (74’΄Ηλιάδης), Κούρος, Πασάς (74′ Γροντής),  Μοντέιρο, Λουκίνας

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα