«Δεν μετάνιωσα για κάτι, απλώς στενοχωρήθηκα για το πώς το πήρε η κριτική επιτροπή»

Η γνωστή μουσική παραγωγός Ράνια Κωστάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της, στο περιοδικό «MYtv», μίλησε για τη συμμετοχή της στο «Just The Two Of Us», την κριτική επιτροπή και τον ντόρο που προκλήθηκε μετά τη δήλωσή της με τον Γιώργο Γιαννιά.

«Υπήρξε μια έντονη στιγμή. Και εγώ και ο Γιώργος είμαστε δύο άνθρωποι που λειτουργούμε πολύ αυθόρμητα και δεν είμαστε από αυτούς που αν μας πειράξει κάποιος θα σιωπήσουμε, λέγοντας διάφορα παρασκηνιακά» είπε στο περιοδικό MYtv.

Τι τους έκανε να φτάσουν σ’ αυτό το σημείο; Όπως φάνηκε στο επόμενο Ιive, τα λόγια που είπαν πείραξαν ιδιαίτερα την κριτική επιτροπή: «Όχι, νομίζω πως πιο πολύ ενοχλήθηκε η κριτική επιτροπή από αυτό που ακλούθησε. Από τον κόσμο που το πήρε και έκανε την τρίχα… τριχιά. Αν είχαμε τη δυνατότητα αμέσως μετά το παιχνίδι να βρεθούμε μαζί με την κριτική επιτροπή και να τους πούμε δυο πράγματα, νομίζω ότι δεν θα έτρεχε τίποτε. Όλο αυτό παρερμηνεύτηκε από τρίτους, που το πήραν και ο καθένας έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα. Κι αυτό είναι το πιο άσχημο για εμένα, γιατί είναι σαν να σε περίμεναν στη γωνία για να βρουν μια ευκαιρία ν” αλλοιώσουν αυτά που λες».

Αν συνέβαινε ξανά αυτό το σκηνικό, θα αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο; «Ναι, γιατί εγώ δεν μετάνιωσα για κάτι. Απλώς στενοχωρήθηκα για το τι μήνυμα πήραν στην κριτική επιτροπή. Δηλαδή πιο πολύ αυτό με στενοχώρησε κι πήγα να σώσω, για να μη νομίζουν ότι έχω πρόβλημα μαζί τους, ενώ μου είναι ιδιαίτερα συμπαθείς. Πιο πολύ ήθελα να καταλάβουν ότι δεν ήταν κάποιο οργανωμενο έγκλημα, ήταν απλά κάποιο συναίσθημα της στιγμής. Οχι για μας βάλουν καλό βαθμό, αλλά για να επιβραβεύσουν την προσπάθεια μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα