“Δεν μπορούν να κυβερνήσουν – Έτοιμη η Ν.Δ. για εκλογές”

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Κωστής Χατζηδάκης.  «Δεν μπορούν να κυβερνήσουν. Δεν είναι σοβαρό μετά τις εκλογές να βάζεις θέμα νέων εκλογών. Η μόνη βιομηχανία που υπηρετούν είναι αυτή των εκλογών», είπε στα «Παραπολιτικά 90,1» ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και δήλωσε ότι είναι έτοιμοι για αυτό το ενδεχόμενο.

Η παρέμβαση Μητσοτάκη για απόσυρση του ασφαλιστικού είχε κατευναστικό χαρακτήρα», τόνισε ακόμα ο πρώην υπουργός, σημειώνοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις, αλλά προϋπόθεση είναι να πάρει μπροστά η μηχανή της οικονομίας.

Για τα σενάρια σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης, ο κ. Χατζηδάκης απάντησε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε την ευκαιρία το Φθινόπωρο για συνεργασία με άλλες δυνάμεις», γιατί, όπως υποστήριξε, «δεν εννοεί την συναίνεση».

Αναφερόμενος στην αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών ανέφερε ότι χρειάζεται ένα καινούργιο ξεκίνημα, κατηγορώντας ωστόσο την κυβέρνηση ότι θέλει να ελέγξει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και γι’ αυτό εμμένει στην χορήγηση μόνο 4 αδειών. «Αγνοούν το Σύνταγμα και οι ρυθμίσεις που προωθούν θα καταπέσουν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Θέλουμε περισσότερα κανάλια με περισσότερους εργαζομένους», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα