«Δεν νιώθω ανταγωνιστικά με καμία μαμά και για κανέναν λόγο»

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στην τελευταία της συνέντευξη για τη σχέση της με τον γιο της, αλλά και το πως την αντιμετωπίζουν στο σχολείο του παιδιού της.

«Έννοια σου, και το πρωί δεν με αναγνωρίζει άνθρωπο;! Είμαι μία κανονική μαμά που πηγαίνει το παιδί της στο σχολείο. Κανένας δεν πρόκειται να μου δώσει ιδιαίτερη σημασία» τόνισε στο «ΟΚ».

Σε ερώτηση που της έκαναν αν υπάρχει ανταγωνισμός με τις άλλες μητέρες, όπως συμβαίνει στη σειρά με τη Μαριλίζα (Ελίνα Ακριτίδου), τι απαντάει;: «Δεν νιώθω ανταγωνιστικά με καμία μαμά και για κανέναν λόγο. Ευτυχώς δεν έχουμε σύλλογο γονέων και κηδεμόνων στο σχολείο του Αλέξανδρου και χαίρομαι ιδιαίτερα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν γνωρίζω καλά τις μαμάδες των υπόλοιπων παιδιών.»

Όσο για το αν είναι κλασσική μαμά δεν διστάζει να πει: «Έχω πάει τον Αλέξανδρο σε τέτοιου είδους πάρτι και πραγματικά θαύμασα την υπομονή και το κέφι των μαμάδων που το οργάνωσαν. Εγώ δεν είμαι μία από αυτές. Γενικώς σε αυτά τα πάρτι νιώθω «σαν τη μύγα μες στο γάλα», θα προτιμούσα να παίζω με τα παιδάκια. Δεν ξέρω γιατί, όταν είμαι με συνομηλίκους μου, νιώθω σαν να είμαι «η μικρή της παρέας» που θέλει να μπει ξανά στην τάξη. Ξέρω ότι το 95% των μαμάδων δεν είναι σαν κι εμένα, θυμάμαι που με τις συμμαθήτριές μου, εκεί γύρω στα 15, ονειρευόμασταν πότε θα έρθει η ώρα που θα βάλουμε το ταγέρ -γιατί ήταν πολύ της μόδας στα ’90s- για να νιώσουμε ότι γίναμε γυναίκες. Ε, λοιπόν, αυτή η στιγμή δεν ήρθε ποτέ για εμένα.»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα