“Δεν ντρέπεται ο Τσίπρας που υποτιμάει τη νοημοσύνη όλων μας”

Στα όσα ανέφερε ο Αλέξης Τσίρπας στη ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο στο θέμα των αγροτικών κινητοποιήσεων. αναφέρθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Κληθείς να σχολιάσει την αναφορά του πρωθυπουργού προς τους αγρότες, τους οποίους κάλεσε να προσέχουν να μη γίνουν πιόνια συμφερόντων που απεργάζονται την πτώση της κυβέρνησης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  μιλώντας στον Real fm είπε:

«Ο μόνος ενδεχομένως που δεν θα έπρεπε να έχει αυτό το σκεπτικό -δεν μπαίνω στην ουσία του αγροτικού θέματος- είναι ο κ. Τσίπρας. Δεν φειδόμουν να κριτικάρω το κόμμα μου, είτε όταν ήταν αντιπολίτευση. είτε όταν είναι κυβέρνηση».

«Τουλάχιστον», πρόσθεσε ο πρώην υπουργός, στο θέμα αυτό η ΝΔ κρατούσε πάντα μία σταθερή στάση. Στο θέμα του τρόπου που δηλώνουν την αντίδρασή τους οι αγρότες, πάντοτε εμείς τους λέγαμε “όχι, δεν συμφωνούμε με τον κλείσετε τους δρόμους, να παραλύσετε την οικονομία, πρόσεξτέ το, δεν κερδίζετε τον κόσμο με αυτά τα πράγματα, αντίθετα τον χάνετε”».

Σύμφωνα με τον ίδιο «το να βγαίνει, επομένως, ο κ. Τσίπρας που ανέβηκε το 2014 στην καρότσα ενός τρακτέρ όταν έβγαζε τους πύρινους λόγους για το 13% φορολογία και το 50% προκαταβολή του επόμενου έτους, όταν τώρα το κάνει 26% και 100% προκαταβολή, υποτιμάει τη νοημοσύνη όλων μας. Απορώ δηλαδή, δεν ντρέπεται;».

Οπως είπε, «οι συνδικαλιστές, όποιον χώρο και αν εκπροσωπούν έχουνε μία πολιτική – κομματική τοποθέτηση. Αυτή τη φορά, αυτά σύνορα έχουν σπάσει. Δεν είναι όπως ήταν παλιά. Ο τελευταίος που μπορεί να δίνει νουθεσίες για τέτοια πράγματα είναι ο κ. Τσίπρας. Παντού βλέπει εχθρούς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα