Δεν ξεμπλέκει με Βέλλιο ο Παπαθανασάκης

 

Τίμια η αντιμετώπιση των οφειλών προς το πρόσωπό του… Η πλευρά του Απόστολου Βέλλιου δηλώνει αποφασισμένη να κυνηγήσει τον Σπύρο Παπαθανασάκη, τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ηρακλής, για τις μεγάλες οικονομικές οφειλές και όχι την ίδια την ομάδα, κάνοντας έναν διαχωρισμό που αλλάζει τα δεδομένα.

Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή της Νότιγχαμ Φόρεστ εξήγησε πως θα φτάσει μέχρι και στον Υπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει η κυβέρνηση με ένα νομικό-ποδοσφαιρικό θέμα και το κατά πόσο μπορεί να λειτουργήσει αυτή η πρακτική, να στριμώχνονται οικονομικά οι ίδιοι οι παράγοντες και να μην… ταλαιπωρούνται για χρέη τέτοιου τύπου οι αθλητικοί σύλλογοι (έστω κι αν είναι ανώνυμες εταιρίες). Σε τοποθέτησή του στο Metrosport, ο πατέρας του ικανότατου επιθετικού δήλωσε:

«Δεν είχα σκοπό να μιλήσω αλλά με ανάγκασαν τα όσα έγιναν. Το ποδόσφαιρο είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας. Πήγα με τον μικρό μου γιο σε γήπεδο στην Αγγλία και μου είπε ότι ζει ένα όνειρο. Ενώ στον Ηρακλή δεν μπορεί να πάει λόγω καπνογόνων και φόβου. Δεν μπορούν να ελέγξουν και να βρουν τους υπεύθυνους; Ο Απόστολος στον Ηρακλή πήρε 5.000 ευρώ, ήρθε το καλοκαίρι η μεταγραφή και λέγαμε ότι θα πάρει τα λεφτά το παιδί και ο Ηρακλής θα επωφεληθεί από την μεταγραφή.

Ο Παπαθανασάκης με παρακαλούσε λέγοντας “Μην κάνει το παιδί προσφυγή γιατί θα πεθάνω, θα χαθούμε εμείς και ο Ηρακλής”. Του είπα ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα γιατί πολλοί λένε διάφορα. Τον έπεισε ο Παπαθανασάκης ότι θα του έδινε τα λεφτά όταν θα έπαιρνε τα χρήματα από την ΝΟVA και ο Απόστολος περίμενε αλλά δεν το εκτίμησε. Πήρα τηλέφωνο και μου λένε κ.Βέλλιο δεν έφτασαν τα λεφτά. Δεν είναι μόνο ο Παπαθανασάκης μπερδεύονται και άλλοι. Πήρα στη Super League και μου είπε ότι θα πάρει 200.000 και εκείνοι μου είπαν ότι πήραν μόνο 50.000.Τα υπόλοιπα 150.000 κάποιος τα πήρε, κάπου πήγαν. Η κάθε δόση ήταν από 40.000 ευρώ για τέσσερις φορές. Θα μιλήσω με δικηγόρο και με τον Υπουργό Αθλητισμού. Απαιτώ να μπουν τα χρήματα στον Απόστολο. Γιατί μετά χάνεται η δόση αυτή, έτσι μου είπαν.

Μου είπαν ότι πρέπει να απευθυνθώ στην ΠΑΕ. Ποια ΠΑΕ; Όταν πήγα στον Ηρακλή μου είπαν οι άνθρωποι εκεί ότι απαγορεύεται να μιλήσουν και το λόγο έχει μόνο ο Παπαθανασάκης. Εάν δε βάλει τα χρήματα τώρα θα κινήσω γη και ουρανό. Πρέπει κάποια στιγμή στην Ελλάδα να γίνει το αυτονόητο. Εδώ δεν υπάρχει ποδόσφαιρο και σε λίγο χρόνια θα υπάρχουν μόνο οι κολώνες στο γήπεδο.

Τέτοια αχαριστία; Ένα παιδί που δεν πήρε τίποτα και πρόσφερε. Θα μπορούσε να κάνει την προσφυγή και να έπαιρνε τα τετραπλάσια λεφτά. Δεν πέρασε από το μυαλό του ποτέ αλλά έχουν το θράσος να κάνουν αυτό το τερατούργημα. Δεν θα κινηθώ κατά του Ηρακλή αλλά κατά του Παπαθανασάκη. Απορώ πως κοιμούνται αυτοί οι άνθρωποι; Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα