“Παράθυρο” Νικολόπουλου για επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία

Με καταψήφιση των μέτρων απείλησε ο Νίκος Νικολόπουλος. «Δεν θα δώσω λευκή εντολή για τα μέτρα» ξεκαθάρισε το πρωί της Δευτέρας ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ενώ προειδοποίησε ότι δεν είναι δεδομένη η ψήφος του. Παράλληλα άφησε ανοιχτό παράθυρο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία. 

«Είναι δεδομένη η ψήφος εμπιστοσύνης και η ψήφος στα προαπαιτούμενα που έρχονται» ανέφερε, μιλώντας στον Αντ1, ο κ. Νικολόπουλος. Σε ερώτηση το αν ισχύει πως υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία υπό προϋποθέσεις απάντησε: «Δεν το είπα, αλλά ποτέ δεν πρέπει να αποκλείεις τίποτα».

Σε ερώτηση το αν ισχύει πως υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία υπό προϋποθέσεις απάντησε: «Δεν το είπα, αλλά ποτέ δεν πρέπει να αποκλείεις τίποτα».

Αναφερόμενος στη κούρσα διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Νικολόπουλος τόνισε:«Είναι μακράν μπροστά ο Αποστόλης Τζιτζικώστας» σημείωσε  και συμπλήρωσε: «Απορώ πως δεν το ακούει αυτό ο φίλος μου ο Κώστας Καραμανλής».

Μιλώντας στα Παραπολιτικά fm κατήγγειλε επίσης πως ενημερώθηκε από επίσημα χείλη ότι τηλεφώνησε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου στο γραφείο του Έλληνα πρωθυπουργού και μπλόκαρε την υπουργοποίησή του.

Παράλληλα ανοιχτό άφησε ο Νίκος Νικολόπουλος  το ενδεχόμενο επιστροφής του στη ΝΔ , διερωτήθηκε όμως αν θα υπάρχει ΝΔ, με ποιον θα υπάρχει, και αν θα πάρει διαζύγιο όπως είπε χαρακτηριστικά από τους Μελισσανίδηδες και τη διαπλοκή.

“Οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί χρωστούν εκατομμύρια ευρώ ο καθένας και δεν πλήρωσαν έως τις 30 Σεπτεμβρίου που ήταν η προθεσμία, την ώρα που σήμερα αποφασίζει το Γιούρογκρουπ τα προαπαιτούμενα μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται μέτρο για φυλάκιση όποιου δεν πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ”

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα