Δεν πτοούνται στον Αστέρα Τρίπολης

Ως ένα 90λεπτο που δεν θα τους ξανασυμβεί βλέπουν στον Αστέρα Τρίπολης το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Το 0-2 προήλθε κατά γενική ομολογία επειδή ο Αστέρας δεν κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο μισάωρο και μετά το σοκ του 0-1 δεν ξεπεράστηκε ποτέ.

Στην Τρίπολη πιστεύουν ότι με τη μεταγραφή του σέντερ φορ θα καλυφθεί το κενό που άφησε ο Χερόνιμο Μπαράλες (και φάνηκε κόντρα στους Αγρινιώτες), ωστόσο η αλήθεια είναι ότι όπως και οι Ολυμπιακός και ΑΕΚ, έτσι και οι Αρκάδες δεν μπορούν να εντοπίσουν κάποιο στόχο που να τους ικανοποιεί απόλυτα.

Ο Καβενάγκι, μάλιστα, τον οποίο προσέγγισαν, όχι μόνο κατέληξε στον ΑΠΟΕΛ, αλλά ήδη ενσωματώθηκε με την κυπριακή ομάδα, πέτυχε δύο γκολ στα πρώτα 15 λεπτά που αγωνίστηκε και θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα στον όμιλο του Europa League. Η ομάδα της Λευκωσίας νίκησε 6-2 την Πάφο και έδειξε σε καλή κατάσταση, παρά τον αποκλεισμό από την Αστάνα, αλλά τουλάχιστον ένας άλλος αντίπαλος στον όμιλο, η Σάλκε, έδειξε χτυπητές αδυναμίες στο ματς της Μπουντεσλίγκα με την Βόλφσμπουργκ (ήττα με 3-0).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα