Δεν… σταυρώνει γυναίκα ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Το ένα μετά το άλλο έρχονται τα… χαστούκια για τον Κριστίανο Ρονάλντο. Μετά τον χωρισμό του με την Ιρίνα Σάικ, τα στα ξένα ΜΜΕ γράφτηκε πως ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της δημοσιογράφου Λουθία Βιγιαλόν.

Τελικά, όπως αποδείχτηκε από το ισπανικό περιοδικό «Hola» κάτι τέτοιο δεν ισχύει και η Λουθία είναι στην αγκαλιά ενός άλλου ποδοσφαιριστή, του Χαβιέρ «Τσιτσαρίτο Ερνάντες». Ο φωτογραφικός φακός έπιασε την πρώην δημοσιογράφο του επίσημου καναλιού της «βασίλισσας» σε τρυφερό ενσταντανέ με τον Ερνάντες, να δείχνουν πολύ ερωτευμένοι καθώς κοιτάζονται και φιλιούνται με πάθος –μη γνωρίζοντας ότι τους παρακολουθούν παπαράτσι. O Μεξικανός επιθετικός δόθηκε δανεικός το περασμένο καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ Μαδρίτης και ενώ στο γήπεδο έχει πετύχει μόλις τρία γκολ τη φετινή σεζόν, φαίνεται πως σκόραρε για τα καλά στην καρδιά της Βιγιαλόν.

Με τόσο μέτριες εμφανίσεις, πάντως, δύσκολα θα παραμείνει και του χρόνου στο ρόστερ των «μερένχες», με τον CR7 να ελπίζει σε χωρισμού του ζευγαριού. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η σέξι δημοσιογράφος είχε συνοδεύσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ζυρίχη για την απονομή της «Χρυσής Μπάλας» και τότε φούντωσαν και οι φήμες περί σχέσης, οι οποίες ούτε επιβεβαιώθηκαν, ούτε διαψεύστηκαν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα