Δεν τα βρίσκουν στα τηλεοπτικά!

Πριν από μήνες, όταν το σύνολο των λεγόμενων «μικρών» ΠΑΕ, με πρωτοβουλία του Χρήστου Πανόπουλου, είχε αιτηθεί αλλαγή φιλοσοφίας στον τρόπο μοιράσματος των τηλεοπτικών εσόδων, οι λεγόμενοι «μεγάλοι» είχαν δείξει ανωτερότητα και είχαν συμφωνήσει (με εξαίρεση τον ΠΑΟ που κρατούσε αποστάσεις).

Σήμερα, όμως, με τα έσοδα να λιγοστεύουν διαρκώς, τη NOVA να «απειλεί» με ρήτρες και το ποδόσφαιρο να κατρακυλά διαρκώς σε δημοφιλία, οι «μεγάλοι» δεν είναι σύμφωνοι με τις μειώσεις. Οι πληροφορίες από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League μιλάνε για μίνι ένταση όταν ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε να γραφτεί στα πρακτικά ότι επικυρώνεται πως το μισό ποσό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων πρέπει να μοιράζεται ισομερώς (και το υπόλοιπο βάση βαθμολογίας). Θυμίζουμε πως σήμερα το ποσοστό είναι 60-40.

Από τους τέσσερις μεγάλους, η ΑΕΚ κράτησε ουδέτερη στάση, αφού το ποσό που χάνει είναι μικρό, ενώ γενικώς η πολιτική της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ είναι αποδοχή των νέων δεδομένων χωρίς να προβάλει διαρκώς ενστάσεις (με εξαίρεση τον ορισμό ξένου αρχιδιαιτητή).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα