Δεν τη γλιτώνει ούτε ο Σαρρής

Στις αρχές του μήνα, και πιο συγκεκριμένα την 1η Φλεβάρη, είχαμε αναφερθεί στο περίφημο θέμα σχετικά με τις κάρτες υγείας και τα εκατομμύρια ευρώ που έφυγαν από το ταμείο της ΕΠΟ για μια σύμβαση που όχι μόνο δεν είχε ανταποδοτικό χαρακτήρα, αλλά ουσιαστικά επρόκειτο για ένα «φιάσκο».

Οι τέως πρόεδροι της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης και Σοφοκλής Πιλάβιος, όπως είχαμε γράψει, θα διωχθούν σίγουρα ως πρόεδροι της Ομοσπονδίας όταν υπογράφηκαν οι συμβάσεις αρχικά με την OPENTEC και εν συνεχεία με την PC System, η οποία στο μεταξύ είχε «απορροφήσει» την πρώτη εταιρεία.

Ανάμεσα στους διωκόμενους θα είναι και ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος, Γιάννης Οικονομίδης. Τα ερωτηματικά προέκυπταν για την περίπτωση του νυν προέδρου, Γιώργου Σαρρή που ήταν παρών στα Δ.Σ. και των δύο περιόδων, αλλά είχε καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης ως καταγγέλλων.

Τελικά, φαίνεται ότι ούτε αυτός θα τη γλιτώσει, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν θα είναι και ο ίδιος ανάμεσα στις διώξεις που θα ασκηθούν δεδομένου ότι ως μέλος του ΔΣ της διοίκησης Πιλάβιου είχε συμφωνήσει για την περαιτέρω συνέχεια της κάρτας υγείας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα