“Δεν υπάρχει καλύτερος από τον Τσίπρα στη τέχνη της πολιτικής εξαπάτησης”

Με υποτιμητικά σχόλια μίλησε, για μία ακόμη φορά, ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Αλέξη Τσίπρα στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9.84.

«Στην τέχνη της πολιτικής εξαπάτησης, δεν υπάρχει καλύτερος.Άρα μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα βάλει γραβάτα, ακόμα και αν δεν έχει πάρει τίποτα για το χρέος.Η ευχή μου είναι να πάρει κάτι για το χρέος, αλλά η εκτίμησή μου είναι ότι θα πάρει κάτι πολύ λιγότερο από αυτό που χρειαζόμαστε» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.

Μεταξύ άλλων εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα φορέσει γραβάτα είτε πάρει τη συμφωνία είτε όχι προκειμένου να πείσει τους Έλληνες ότι πήρε τη συμφωνία.

“Πληρώνουμε τα μέτρα γιατί καθυστέρησε ο Τσίπρας”

Αναφερόμενος στα μέτρα του πολυνμοοσχεδίου ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι αυτά είναι «αποτέλεσμα των καθυστερήσεων της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις και ότι θα μπορούσαν να αποφευχθούν εάν η αξιολόγηση ολοκληρώνονταν στην ώρα της».«Αυτά τα μέτρα δεν χρειάζονταν.Ένα χρόνο πριν κανείς δε θα τα ζητούσε.Τα πληρώνουμε γιατί καθυστέρησε ο κ. Τσίπρας”.

Εάν την ίδια συμφωνία που κάνουν σήμερα, την είχαν κάνει τον Δεκέμβριο, το 2017 δεν θα έκλεινε με ύφεση, όπως πηγαίνει να κλείσει τώρα» κατέληξε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος χαρακτήρισε τα αντίμετρα «επικοινωνιακό πυροτέχνημα» της κυβέρνησης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα