“Δεν υπάρχει κανείς που να θέλει να ρίξει τον Τσίπρα για να έρθει ο Μητσοτάκης”

Σίγουρος ότι θα ψηφιστούν από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ τα μέτρα που θα έρθουν στη Βουλή εμφανίστηκε ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στον ΣΚΑΙ που διατύπωσε την θέση ότι όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές στη διαπραγμάτευση τις συμφέρει, τόσο οικονομικά όσο και γεωπολιτικά, να κλείσει το ταχύτερο η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απέδωσε την ευθύνη για τις καθυστερήσεις στο κλείσιμο της αξιολόγησης στις διαφωνίες που υπάρχουν ανάμεσα στους δανειστές, επισημαίνοντας ότι ουδείς αποδίδει την ευθύνη για αυτό στην Αθήνα.
«Συμμερίζομαι τη δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου ότι είναι εφικτή η συμφωνία στο Eurogroup της 7 Απριλίου» υποστήριξε ο κ. Παπαδημούλης, αναφέροντας ότι είναι πολύ πιθανό σε αυτό το Eurogroup να επιβεβαιωθεί η μεγάλη πρόοδος προκειμένου εντός του Μαΐου να κλείσει όλο το πακέτο της συμφωνίας και με εκταμίευση της δόσης.

Συνεχίζοντας, ο κ. Παπαδημούλης είπε: «Οι προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας δεν είναι κλειδωμένες.
Στόχος πρέπει να είναι οι αμοιβαίες υποχωρήσεις και άμεση συμφωνία.Το ταχύτερο είναι το καλύτερο για να κλείσει η συμφωνία”.

Όσον αφορά τα μέτρα ο κ. Παπαδημούλης υποστήριξε ότι «η συμφωνία που θα φέρει ο Τσίπρας θα είναι τέτοια που η κοινοβουλευτική πλειοψηφία της κυβέρνησης θα τα ψηφίσει.Δεν υπάρχει κανείς που να θέλει να ρίξει τον Τσίπρα για να έρθει ο Μητσοτάκης».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα