“Δεν υπάρχει κυβέρνηση – Πορευόμαστε με αυτόματο πιλότο”

Μύδρους κατά της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Χάρης Θεοχάρης σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο το αποτέλεσμα του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, μιλώντας στα Παραπολιτικά fm, διατύπωσε την θέση ότι η χώρα είναι υποθηκευμένη και πορεύεται με αυτόματο πιλότο καθώς δεν υπάρχει ελληνική κυβέρνηση.«Η κυβέρνηση θα νομοθετήσει τώρα και θα κληρονομήσει στο μέλλον την υλοποίηση των μέτρων.Η κυβέρνηση αυτή, η αριστερή κυβέρνηση της χώρας, συμφωνεί με τις πιο ακραίες νεοφιλελεύθερες τακτικές», ο οποίος έκανε λόγο για «εποπτεία» και για «συμφωνία παράδοσης».

Συνεχίζοντας, ο κ. Θεοχάρης είπε: «Η χώρα υποθηκεύθηκε. Έχουμε παραδώσει την ελληνική περιουσία για 99 χρόνια και αναφέρθηκε στα μέτρα που έρχονται.«Από το 2019 θα έχουμε περικοπές συντάξεων και ψαλίδι στο 20%.Αυτά προβλέπει μεταξύ άλλων η συμφωνία, από την στιγμή που δεν έχουμε κάνει τίποτα για την ανάπτυξη και για τις μεταρρυθμίσεις»τονίζοντας ότι «σε αντίθεση με όσα υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας, χορεύουμε εμείς στους ρυθμούς των δανειστών».

“Ο  Τσίπρας τρέφει ακόμη αυταπάτες ότι θα τα καταφέρει”

Ως προς τις πολιτικές εξελίξεις, ο κ.Θεοχάρης υποστήριξε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας τρέφει ακόμη αυταπάτες ότι θα τα καταφέρει. Νομίζει ότι μπορεί να κάνει την διαφορά. Απέδειξε ο ίδιος περίτρανα, ότι ό,τι έχει πει μέχρι τώρα κάνει ακριβώς το αντίθετα.
Συνεχίζει να αυταπατάται”.

Καταλήγοντας τόνισε τα ακόλουθα: “Είναι φανερό ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι το πρώτο κόμμα. Το αν θα έχουμε κυβέρνηση είναι άλλο θέμα.Ίσως να μην έχουμε και να πάμε σε επαναληπτικές. Ο Τσίπρας είναι εγκλωβισμένος στο πλαίσιο των συμφωνιών που έχει κάνει και δεν μπορεί να κάνει την ανατροπή στις εκλογές».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα