“Δεν υπάρχει πρόσωπο να πολεμήσει την έλξη του Αλέξη”

Μπορεί να μην βρίσκεται στη Βουλή, όμως ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τα τεκταινόμενα αλλά και τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία για την ανάδειξη του νέου αρχηγού. Ο αρχηγός του ΛΑΟΣ, μίλησε στα Παραπολιτικά 90.είπε ότι είναι παρατηρητής και αυτό του δίνει την δυνατότητα να βλέπεις τα λάθη.

«Παρακολουθώ τα πράγματα από την εξέδρα και πράγματι εντοπίζεις και λάθη και παραλείψεις όσο γίνονται μέσα στο στίβο. Αυτό αφορά τα τεκταινόμενα στην πολιτική τα οποία δεν νομίζω ότι είναι ενθουσιώδη και κανείς δεν μπορεί να πει ότι βρίσκονται στην πλήρη άνθησή τους».
Για το αποτέλεσμα των εκλογών της 20 Οκτωβρίου χαρακτήρισε τον λαό παράξενο.

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έναν λαό παράξενο ο οποίος τον Ιούλιο ψήφισε 62% Όχι και ψήφισε μετά 88% υπέρ εκείνων που ψήφισαν τη συμφωνία. Αυτά είναι τρελά πράγματα, είναι σχήματα οξύμωρα και αντιφατικά αλλά εν πάση περιπτώσει αυτά αποφάσισε η μειοψηφία του ελληνικού λαού.

Ο κ.Τσίπρας αυτή τη στιγμή είναι πρωθυπουργός της χώρας, τον έχει ψηφίσει το 20% του πληθυσμού με αυτό πορεύεται, είναι νόμιμη σαφώς κυβέρνηση και εκ των αποτελεσμάτων θα κριθεί. Κάνει μια κούρσα ελπίζουμε να φέρει κάποιο ρεκόρ γιατί αν δεν φέρει ρεκόρ εις βάρος της Ελλάδος θα είναι.

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την κατάσταση στην ΝΔ για την οποία υποστήριξε ότι «αγκομαχά, και δεν μπορεί να βρει τον βηματισμό της»

«Η ΝΔ αγκομαχά, δεν μπορεί να βρει το βηματισμό της και είναι κρίμα. Μετά από τόσες ταλαιπωρίες και τόσες ήττες έπρεπε να έχει ξεκαθαρίσει και που θέλει να πάει. Είναι ενδιαφέρουσες οι υποψηφιότητες αλλά περιμένω να δω, ακόμα φαίνεται ότι υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι το σκέφτονται όπως ο κ. Μεϊμαράκης στον οποίο προσβλέπουν αρκετοί από τους «δημογέροντες». Να δούμε, άμα κλείσει ο κατάλογος θα κάνουμε μια καλή τοποθέτηση ο καθένας»

O Πρόεδρος του ΛΑΟΣ θεωρεί ότι υπάρχει κάποιο πρόσωπο που από μόνο του θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τον Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο πρόσωπο σήμερα που να μπορέσει να πολεμήσει την έλξη του Αλέξη. Όλοι μαζί συμποσούμενοι θα μπορούσαν να βγάλουν κάτι αλλά ο καθένας μόνος του νομίζω ότι δεν μπορεί επιμέρους να δώσει μια καλύτερη εικόνα από αυτή που έδωσε ο κ.Τσιπρας. Απλώς αυτό το οποίο πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ότι ο κ. Τσίπρας κάνει ταχύτατες στροφές προς την Σοσιαλδημοκρατία. Δηλαδή βρίσκεται εγγύτερα στο Κέντρο παρά ποτέ ο ίδιος σε σημείο που να πάει να καλύψει μια περιοχή την οποία καλείται η ΝΔ να ξαναπάρει στα χέρια της . Μιλάμε για έναν αγώνα του Κέντρου».

Τέλος, τόνισε για μία ακόμα φορά ότι δεν έχει κλείσει το ΛΑΟΣ και διαβάζει τις συνθήκες για να δει πως θα κινηθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα