“Δεν υπάρχει ρωγμή στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα, τα οποία κάνουν λόγο για πρόβλημα στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.  “Δεν υπάρχει ρωγμή στην κυβερνητική συνεργασία. Όταν ξεκίνησε η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ήταν γνωστό ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είχαν τις δικές τους θέσεις σε διάφορα θέματα” δήλωσε στα “Παραπολιτικά 90,1”  η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Σημείωσε δε, ότι στο εσωτερικό του κόμματος δεν υπήρξε πρόβλημα ούτε από την διαφοροποίηση βουλευτών στην ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης.

Όσον αφορά τα περί στράτευσης γυναικών είπε ότι “είναι μια πρόταση του υπουργού Άμυνας” σημειώνοντας ότι όταν πάρει σάρκα και οστά θα τεθεί σε διαβούλευση προκειμένου να ακούσει τις διαφορετικές απόψεις και να υπάρξει και ολοκληρωμένη πρόταση. “Στόχος της κίνησης του υπουργού Άμυνας είναι η περαιτέρω αναβάθμιση των ενόπλων δυνάμεων” σημείωσε.

Σε ότι αφορά την κριτική του Ποταμιού απάντησε πως το συγκεκριμένο κόμμα ήρθε στο πολιτικό προσκήνιο για να πολεμά τους ΑΝΕΛ., ενώ επιτέθηκε και στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι κάνει προσπάθεια να αποδομήσει τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αλλά δεν θα το πετύχει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα