Δεν υπήρξε ποτέ επιστολή χωρισμού!

Πρωταπριλιάτικη φάρσα θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος τη συγκλονιστική, κατά τα άλλα, επιστολή του Brad Pitt στην Angelina Jolie, στην οποία, αναφερόταν στους λόγους που έφτασαν κοντά στο διαζύγιο!

Η επιστολή –που υποτίθεται ότι γράφτηκε από τον ηθοποιό Brad Pitt τον Ιούνιο του 2013, μετά τη διπλή μαστεκτομή που έκανε η σύζυγός του– ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από περίπου ένα μήνα και έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου.

«Η γυναίκα μου αρρώστησε. Ήταν συνεχώς εκνευρισμένη εξαιτίας προβλημάτων στη δουλειά και στην προσωπική της ζωή, είχε αποτυχίες και προβλήματα με τα παιδιά… Στα 35 της έφτασε να ζυγίζει μόλις 45 κιλά, έγινε μια κοκαλιάρα που κλαψούριζε συνεχώς. Δεν κοιμόταν καλά, υπέφερε από πονοκεφάλους, πόνους στην καρδιά και στην πλάτη. Η σχέση μας ήταν στα πρόθυρα της διάλυσης… Απελπίστηκα και σκέφτηκα ότι σύντομα θα χωρίσουμε», υποτίθεται ότι έγραφε ο 50χρονος ηθοποιός.

Ο εκπρόσωπος του Brand έσπευσε να διαψεύσει το γεγονός αυτό, και επιβεβαίωσε οτι ουδέποτε έγραψε το εν λόγω κείμενο, ενώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η επιστολή υπάρχει στο Ίντερνετ από το 2012 και κάποιος έκανε φάρσα προσθέτοντας τα ονόματα του ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα