Δεν φεύγει (ακόμα) από τη ΔΗΜΑΡ

Απορίες και περισσότερα ερωτηματικά δημιούργησε με τις δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Real FM o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου.

Σε μία προσπάθεια να μπορέσει να εξηγήσει τις προθέσεις του, ο κ. Οικονόμου είπε: «Αυτή τη στιγμή αυτό που σκέφτομαι είναι η προσπάθειά μου να διαμορφώσω προς την κατεύθυνση ενός νέου ξεκινήματος, μιας νέας πολιτικής γραμμής και μιας νέας ηγετικής ομάδας το κόμμα μου. Τίποτα άλλο δεν σκέφτομαι».

«Τις απόψεις μου τις καταθέτω δημόσια. Δεν με ενδιαφέρουν μόνο προσχηματικές διαδικασίες ή διαδικασίες οργάνων Αυτό που έχει αξία στην πολιτική είναι να απευθυνθείς στην κοινωνία. Η κοινωνία είναι ο τελικός μας κριτής. Μεταξύ μας τώρα εγώ και 5-6 άνθρωποι δεν έχει καμία αξία πως το πούμε, τι θα πούμε, αν θα κάνει ο ένας στον άλλον έναν τακτικισμό και που θα καταλήξουμε. Αξία έχει αν αυτός ο χώρος που λέγεται Δημοκρατική Αριστερά μπορεί να ξαναδώσει ελπίδα και αισιοδοξία στους συμπολίτες μας, αν δηλαδή μπορεί να ξαναγίνει πρωταγωνιστής στις εξελίξεις», πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα